Missió… BIOcomuniCA’T té com a objectiu la transmissió del coneixement científic a la societat. En una societat on la ciència avança a un ritme vertiginós, la cultura científica no pot ser opcional, ha de ser part de la cultura bàsica dels ciutadans.

Visió… BIOcomuniCA’T vol ser un referent de la divulgació científica en el camp de la biotecnologia i les ciències de la salut. BIOcomuniCA’T ofereix recolzament a institucions i centres educatius per crear espais on la societat pugui entrar en contacte amb els investigadors i promovent així un augment del coneixement científic global.

Valors… Com a científics i com a membres de BIOcomuniCA’T volem transmetre a la societat la nostra passió per la ciència. Estem compromesos en el treball en equip, tan entre persones com entre institucions. En els nostres projectes busquem sempre l’excel·lència, la innovació, la creativitat i la qualitat.

Recursos… BIOcomuniCA’T disposa d’excel·lents recursos humans i de tot el material científic i educatiu necessari per promoure la investigació entre petits, joves i grans. BIOcomuniCA’T està format per un equip de científics que combinen un profund i extens coneixement de la ciència amb una llarga experiència en divulgació científica. Proposem un catàleg d’activitats científiques dirigides a un ampli espectre de la societat, amb especial èmfasi als joves en edat de formació, que són la generació del futur.

La ciència s’ha de viure!

BIOcomuniCA’T ofereix activitats científiques
• Realitzades per científics
• Interactives i divertides
• Dirigides a tot tipus de públic

Ens interessa saber la teva opinio

Email: info@biocomunicat.com
Contact Form Powered By : XYZScripts.com